Duyuru
7 Ağustos 2018 | 15:48

İŞ YERİ EĞİTİMİ YAPACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

İşyeri Eğitimi İçin İstenilen Belgeler

1-İşyeri Uygulaması Kabul Formu (FORM 1) (2 Adet) (Aselsan'da işyeri Eğitimi yapacak olan öğrenciler sadece bölüm başkanlığına imzalattıracak. İmza için Aselsan'a gitmeyecek.)

2-Sözleşme (FORM 8) (2 Adet) (Aselsan'da işyeri eğitimi yapacak olan öğrenciler sadece bölüm başkanlığına imzalattıracak. İmza için Aselsan'a gitmeyecek.)

3-Taahhütname (FORM 2) (1 Adet)

4-Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (1 Adet)

5-Müstehaklık Belgesi (1 Adet) (e-devletten alınabilir.)

6-Banka hesap IBAN numarası. (Nüfus Cüzdanı Fotokopisinin altına yazılabilir.)

*20 Eylül 2018 tarihinden sonra teslim edilen belgeler SGK işlemleri yapılmayacağından kabul edilmeyecektir.

*Kabul Formu (FORM 1) Sözleşme (FORM 8 ) ve taahhütname (FORM 2) G.Ü Teknolojii Fakültesinin web Sayfasının İşyeri eğitimi kısmında bulunmaktadır.

*İşyeri Uygulaması Kabul Formu ve Sözleşme mutlaka Bölüm Başkanlığına ve ilgili firmaya imzalattırılarak teslim edilecektir.

*Öğrenciler söz konusu belgeleri 5 - 20 Eylül tarihleri arasında bir yakını veya arkadaşı aracılığıyla teslim edebilir: (sorumluluk öğrenciye aittir.)

*Bilgi İçin Mehmet Ali Üney İşyeri Eğitimi Birimi Tel:0533 557 62 55-202 34 31