Lisansüstü Programlara Yeni Kaydolan Öğrencilerimizin Dikkatine! - Ağaçişleri Endüstri Mühendisliği Bölümü
Duyurular

Lisans mezuniyeti Ağaçişleri Endüstri Mühendisliği veya Mobilya ve Dekorasyon Eğitimi olmayan  tüm öğrencilerimiz 1 (Bir) yıl süreli Bilimsel Hazırlık programını tamamlamak zorundadır. Alınacak dersler Bölüm web sayfasının Yüksek Lisans/Bilimsel Hazırlık sekmesi altında verilmiştir. Bu dönem Ahşap Sistemler Mukavemeti dersi alınacak, diğer iki ders daha sonraki dönem alınacaktır.

Bilimsel Hazırlık dönemlerinde Lisansüstü Programlardan istenirse en fazla iki ders alınabilmektedir.

Bilimsel Hazırlık döneminde alınacak dersler için en kısa zamanda Enstitü Belgeler/Öğrenci Formları sekmesindeki Form 6’nın doldurulup Enstitüye verilmesi gerekmektedir.