Duyuru
TORSEB (Türkiye Ormancılık Sektörü Buluşması)
22 Mayıs 2019 | 10:59

"12-16 Haziran tarihleri arasında, OGM yerleşke alanı içerisinde, Orman Genel Müdürlüğü’nün, 180. kuruluş yılı dolayısıyla kısa adı TORSEB (Türkiye Ormancılık Sektörü Buluşması) etkinliği yapılacaktır. Ormancılık sektöründe bulunan ahşap ve ağaç işleri, özel fidancılık, ormancılık iş makine ve ekipmanları, orman yangınları söndürme araç-gereç ve ekipmanları, odun dışı orman ürünleri sektörü, orman kooperatifleri ve ormancılık STK’ları gibi tüm paydaşların bir araya getirilmesi, üretilen ürünlerin sergilenmesinin yanı sıra içerisinde sempozyumlar ve çalıştayların da yer alacağı, ilerleyen yıllarda da geleneksel olarak yapılması düşünülen, fuar niteliğinde etkinliklerin gerçekleştirileceği bir organizasyon gerçekleştirilecektir."

15-16 haziranda ise halka açık olarak ziyaretler yapılacaktır. Standlarda hediyeler (Fidan vb. dağıtılacak) ormancılık ve ahşapla ilgili makineler sergilenecektir.

Katılmak isteyen öğrenci ve mensuplarımızın bölümümüz lisans öğrencisi de olan Sayın "Fatih ÖZKAN"a ulaşmaları rica olunur. 

Fatih ÖZKAN

Telefon  :(0312) 296 31 31

E-Posta  :fatihozkan@ogm.gov.tr

 

background image