ÜNİVERSİTE & SANAYİ İŞBİRLİĞİ ÇALIŞTAYI I
17 Kasım 2021 | 10:00

Gazi Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Ağaçişleri Endüstri Mühendisliği Bölümü’nün düzenlemiş olduğu Üniversite & Sanayi İşbirliği Çalıştayı 17 Kasım 2021 tarihinde Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Orman Mühendisleri Odası, Türkiye Ağaçişleri Federasyonu, Ahşap Sanayici ve Profesyonelleri Derneği (AHŞAPDER), Sektör Temsilcileri, Ağaçişleri Endüstri Mühendisliği Bölümü Öğretim Elemanları ve öğrenci topluluğumuz ABİTET’in katılımı ile gerçekleştirildi. Tasarım Yönetimi, Ar-Ge, Planlama, Yönetim Organizasyonu, Üretim Teknolojileri, Malzeme Teknolojileri, Kalite Yönetimi ve İş Yeri Eğitimi konu başlıklarının görüşüldüğü çalıştayın öğle arasında katılımcılara bölüm laboratuvarları gezdirildi.

Çalıştaya katkı sağlayan Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’ndan Ağaç Ürünleri Sanayi Daire Başkanı Vahit KARAGÜLLE, Orman Mühendisleri Odası’ndan Ağaçişleri Endüstri Mühendisi Rıdvan TOSUN, Türkiye Ağaçişleri Federasyonu’ndan Genel Sekreter İbrahim YILDIZ, AHŞAPDER Yönetim Kurulu Başkanı Erkan KALAFAT, Ersa Mobilya Genel Müdürü Hasan TİCİ, Lazzoni Mobilya’dan AR-GE Direktörü Mustafa Oğuz ÖZLEM, AR-GE Uzmanı Kübra AĞZIKÜÇÜK, International GM Asistanı Zeynep KAYACAN ve İşe Alım Yöneticisi Betül AYAN, Mertoğlu Kent Mobilyaları’ndan Çevre Tasarım Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Erinç Mertoğlu, Endüstriyel Tasarımcı Feyza ÖZMEN ve Teknik Tasarımcı Hüseyin BAYRAKDAR, Nurus Mobilya’dan Özel Projeler Yürütücüsü Erhan YAVUZDEMİR, İnsan Kaynakları Direktörü Arzu YETİK KAYA’ya destekleri için teşekkür ederiz. Katılımcılara Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Mustafa ALTINOK tarafından katılım belgeleri takdim edilerek çalıştay sona erdi. Ağaçişleri Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanlığı olarak tüm katılımcılara başka bir çalıştayda buluşmak dileğiyle sağlıklı günler dileriz.