10-16 MAYIS SOSYAL SORUMLULUK PROJE ETKİNLİĞİ
26 Nisan 2022 | 11:39

10-16 MAYIS SOSYAL SORUMLULUK PROJE ETKİNLİĞİ

Erciyes Üniversitesi Bilinçli Gençler Kulübü öğrencilerinin 10-16 Mayıs 2022 Dünya Engelliler Haftasında düzenlediği etkinliğe, Gazi Üniversitesi Teknolojisi Fakültesi Ağaçişleri Endüstri Mühendisliği Bölümü Ahşap Bilimi ve Teknoloji Topluluğu (ABİTET) on-line bağlantı ile katılmıştır. ABİTET öğencilerinin sosyal sorumluluk-projesi kapsamında Ağaçişleri Endüstri Mühendisliği Bölümü atölyelerinde hazırladığı ortopedik engellilerin kolaylaştırıcısı aksesuar özellikli ahşap bastonlar, Erciyes Üniversitesi Bilinçli Gençler Kulübü’ne kargo ile gönderilmiştir. Program esnasında çekilen fotoğraflar ve mesajlar ile her iki grubun arasında özel duyguların paylaşılmasına vesile olmuştur.

BÖLÜM BAŞKANLIĞI

10-16 MAYIS SOSYAL SORUMLULUK PROJE ETKİNLİĞİ 10-16 MAYIS SOSYAL SORUMLULUK PROJE ETKİNLİĞİ