Yeni Öğrencilerimize Oryantasyon Programı
3 Ekim 2022 | 19:33

Gazi Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Ağaçişleri Endüstri Mühendisliği Bölümü 1. Sınıf öğrencileri için 28 Eylül Perşembe günü Oryantasyon Programı düzenlendi. Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa ALTINOK Ağaçişleri Endüstri Mühendisinin çalışma alanları ve mezunlarının sahip olacağı yasal haklar hakkında bilgiler verdikten sonra Bölümümüzü tercih ettikleri için öğrencilerimize teşekkür etti. Bölüm Başkan Yardımcısı Prof. Dr. İhsan KÜRELİ,  Teknoloji Fakültesi ve Ağaçişleri Endüstri Mühendisliği Bölüm tarihçesini ve öğrencilere programın amaçları hakkında bilgiler verdi. Ardından Arş. Gör. Ramazan BÜLBÜL ve Arş. Gör. Hilal ULAŞAN eşliğinde Ağaçişleri Endüstri Mühendisliği Bölümü ve Teknoloji Fakültesi sosyal mekanları gezilerek program tamamlanmıştır.

Yeni Öğrencilerimize Oryantasyon Programı-1 Yeni Öğrencilerimize Oryantasyon Programı-1 Yeni Öğrencilerimize Oryantasyon Programı-1 Yeni Öğrencilerimize Oryantasyon Programı-1