Mobilya ve Ahşap Yapı Sektöründe İş Fırsatları’ Konulu Etkinlik
16 Kasım 2023 | 11:04

‘Mobilya ve Ahşap Yapı Sektöründe İş Fırsatları’ Konulu Etkinlik İle Çeyrek Asırlık Deneyimlerin Paylaşımı 

Bölüm Başkanlığımız ve Ahşap Bilimi ve Teknolojisi Topluluğu’nun (ABİTET) organize etmiş olduğu "Mobilya ve Ahşap Yapı Sektöründe İş Fırsatları" konulu etkinlik  kapsamında ülkemizin mobilya firmalarından De’berenn firmasının fabrika müdürü Cemal ULUSOY, Tuanaplus firma sahibi Hakan YİĞİT, firmalara danışmanlık ve proje çalışmalarında bulunan Ersin ÖZEN Beyi Fakültemiz A-Blok Konferans Salonunda, Prof. Dr. Hamza ÇINAR moderatörlüğünde söyleşi etkinliği gerçekleştirildi. Etkinliğe Bölüm Öğretim Elemanları, idari personeli ve bölüm öğrencileri katılım gerçekleştirmiştir.  

1996 yılında ağaç işleri endüstri mühendisliğinden mezun sıra arkadaşlarının bir araya gelmesi ile 27 yıllık dolu dolu geçen iş tecrübelerini paylaştılar. Mühendislik eğitimi aldığının farkındalığını ve bu ünvan ile omuzlara yüklenen görevlerin ehemmiyetini, sektörün büyüklüğünü ve sektörde farklı departmanlarda çalışma imkânının olacağı anlatılmıştır. İyi bir gözlemci olmayı, insan çalıştırabilmeyi, proje okuyabilmeyi, malzemeyi iyi tanımayı, sektörün ihracaat büyüklüğü göz önüne alındığında 2. hatta 3. bir dil bilmenin ehemmiyeti vurgulanmıştır.

Etkinlik Ağaçişleri Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hamza ÇINAR ve bölüm öğretim üyelerimiz ile birlikte katılımcılara ‘Teşekkür Belgesi’ takdimi ile sona ermiştir.

Katılımcılara teşekkür ederiz.

Resimler-1 Resimler-1 Resimler-1
background image